10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
maandag 26 april
maandag 26 april
maandag 26 april
Kick-off C-WEEK: over geknipt en verknipt
11:00 - 12:00
11:00 - 12:00
Plenair

Kick-off C-WEEK: over geknipt en verknipt

Laat je geest verruimen: Hetty Helsmoortel en Hans Claus schetsen vanuit hun "ver-van-ons-bed-expertise" het thema van de C-WEEK. Hetty brengt een stand van zaken over knippen in DNA terwijl Hans het heeft over wat er gebeurt als iemand niet in het plaatje past. Tijdens het panelgesprek nadien leggen we de link met het bedrijfsleven.

Door: Hetty Helsmoortel, Moleculair bioloog & Hans Claus, Directeur gevangenis Oudenaarde

dinsdag 27 april
dinsdag 27 april
dinsdag 27 april
Inspiration boost: over authentieke intelligentie en zelfverwoesting
11:00 - 12:00
11:00 - 12:00
Plenair

Inspiration boost: over authentieke intelligentie en zelfverwoesting

Elke Geraerts zet de mens centraal in haar pleidooi voor ‘authentieke intelligentie’ en mentale lenigheid, terwijl Marian Donner de zelfhulpindustrie als onderdeel van de kwaal ziet en oproept om de teugels te laten vieren. Keynotes gevolgd door een panelgesprek.

Door: Elke Geraerts, Doctor in de psychologie en CEO van Better Minds at Work & Marian Donner, Auteur van o.a. het 'Zelfverwoestingsboek'

Round Table: Hoe faciliteren we de loopbaan voor de professional van morgen?
13:30 - 14:45
13:30 - 14:45
Round table

Hoe faciliteren we de loopbaan voor de professional van morgen?

Geknipt voor de job, dan is iemand de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Tegenwoordig verandert die job(inhoud) echter vaker dan vroeger. Waar carrières eerder lineair verliepen, hebben we nu meer te maken met dynamische loopbanen. Werknemers moeten flexibel zijn in een wereld waar verandering de enige constante is. Ze hechten veel belang aan purpose in hun job en in hun leven. Hoe kunt u uw werknemers ondersteunen en deze dynamiek faciliteren en zelfs stimuleren? Wat zijn de voordelen voor uw organisatie en voor de maatschappij? Jan Laurijssen coördineert samen met Prof. Dr. Ans De Vos het onderzoek in de leerstoel van SD Worx ‘Next Generation work: Creating sustainable careers ' aan de Antwerp Management School en brengt deze rondetafel op gang.
Deze rondetafel richt zich tot alle functies.

Door: Jan Laurijssen, Sr Managing Consultant, Kenniscentrum SDWorx
Gefaciliteerd door: TriFinance

woensdag 28 april
woensdag 28 april
woensdag 28 april
Inspiration boost: over NI (Natural Intelligence) en nature versus nurture
11:00 - 12:00
11:00 - 12:00
Plenair

Inspiration boost: over NI (Natural Intelligence) en nature versus nurture

Leen Gorissen schetst wat we kunnen leren van het leven op aarde en hoe NI ons kan helpen om het beste in onszelf, onze organisatie en onze maatschappij naar boven te brengen. Met Adrie van der Poel praten we over de mate waarin de mens bepaald wordt door de genen versus de omgeving. Tijdens het panelgesprek nadien leggen we de link met het bedrijfsleven.

Door: Adrie van der Poel, voormalig wielrenner en veldrijder, vader van Mathieu van der Poel & Leen Gorissen, duurzaamheidsexpert, transitiedeskundige en innovatiebioloog
Gefaciliteerd door: Exact

Round Table: A (Brave?) New World
13:30 - 14:45
13:30 - 14:45
Round table

A (Brave?) New World [CFO, CIO, COO, CEO]

"Als mens kunnen we nog zo ons best doen, soms zijn we onderhevig aan externe omstandigheden of gebeurtenissen - getuige daarvan de afgelopen maanden. We zijn ons allemaal pijnlijk bewust geworden van de impact die grote, onvoorziene problemen kunnen hebben op onze bedrijfsvoering. Tijdens deze rondetafel, ingeleid door expert geopolitiek en toekomstdenker Hans Diels, praten we over hoe leven en werken veranderd zijn, en nog zullen veranderen. Welke evoluties heeft corona versneld? Wat met reizende werknemers en de terugkeer van grenzen? Hoe zit het met cyberveiligheid? ... Wissel uw ervaringen en toekomstvisie uit met collega's uit andere sectoren.
Deze rondetafel richt zich tot CFO's/Financieel directeuren, CIO's, COO's en CEO's

Door: Hans Diels, Toekomstdenker en expert geopolitiek bij ETION/GeoTrends
Gefaciliteerd door: SAP Concur


A (Brave?) New World [CHRO]

Zeggen dat het afgelopen jaar uitdagend was, is ondertussen een cliché. Echter, misschien was (en is) het wel extra uitdagend voor u als HR-verantwoordelijke. Hoe heeft corona de rol van HR versterkt? Onze medewerkers moe(s)ten zich in een sneltempo aanpassen, de balans tussen werk en privé vinden én tegelijkertijd ook nog eens gezond en gemotiveerd blijven. Voor u geldt hetzelfde, terwijl u daarbovenop als leidinggevende ook nog es uw mensen en processen moe(s)t managen. Wat is nu nog de plaats van talent en performance management? Wissel met collega’s lessons learned en best practices uit voor de toekomst.
Deze rondetafel richt zich tot CHRO's en HR-directeuren


Gefaciliteerd door: Unit4

donderdag 29 april
donderdag 29 april
donderdag 29 april
Inspiration boost: over de weg naar oneindig
11:00 - 12:00
11:00 - 12:00
Plenair

Inspiration boost: over de weg naar oneindig

Ignace Van Doorselaere ontwikkelde vanuit zijn verdieping in vechtsporten een visie op het (bedrijfs)leven 4F (Flexible Focus, Fair Fight). Zijn boek ‘De weg naar oneindig’ behandelt vanuit die visie de vraag “Waarom zullen wij als bedrijf altijd blijven bestaan?” Keynote gevolgd door panelgesprek.

Door: Ignace van Doorselaere, CEO van Neuhaus

Round Table: Me, myself and AI
13:30 - 14:45
13:30 - 14:45
Round table

Me, myself and AI

The most exciting breakthroughs of the twenty-first century will not occur because of technology, but because of an expanding concept of what it means to be human.” Aldus John Naisbitt volgens Mieke De Ketelaere. Mieke is Program Director AI bij het gerenommeerde imec en experte op het vlak van artificiële intelligentie. Zij is dan ook de ideale persoon om AI te definiëren en er ook enkele kritische vragen en inzichten rond te brengen. Volgens Mieke moeten we streven naar een meer collaboratieve en multidisciplinaire aanpak om AI succesvol te maken. Deze rondetafel is alvast een goed begin om met elkaar van gedachten te wisselen over wat AI voor u en uw bedrijf betekent en hoe u het kunt laten aansluiten op uw strategie en KPI's.
Deze rondetafel richt zich tot alle functies.

Door: Mieke De Ketelaere, Program Director AI bij imec
Gefaciliteerd door: Sigma Conso