De wet van de wendbaarheid - geannuleerdHelaas hebben wij door de corona maatregelen onze voorjaarsconferenties naar het najaar moeten verplaatsen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om Executive Day 2020 dit jaar helaas te annuleren. Wij hopen op uw begrip en hopen u op een van de andere conferenties te mogen ontmoeten.


“Every change is a menace to stability. Every discovery in pure science is potentially subversive; even science must sometimes be treated as a possible enemy.”

Nadat we in het voorjaar de mens centraal stelden, komen we in het najaar opnieuw met alle functies samen en kijken we naar de positie van de mens in de wereld.

Gezin, vriendenkring, werk en collega’s, maatschappij: het zijn kleine of grotere communities waartoe we allemaal behoren. We bewegen ons van de ene leefwereld naar de andere, wat een grote dosis flexibiliteit vereist. Maar ook van bedrijven wordt verwacht dat ze ‘wendbaar’ zijn. Ben je niet wendbaar, dan ben je kwetsbaar en een vogel voor de kat. Maar wat betekent dat nu precies? Dat we aan change management doen en de transformation in goede banen kunnen leiden? Dat we ons als organisatie bewust zijn van de nood aan verandering of dat we ook effectief stappen durven zetten? Dat we als leiders het schip meedogenloos een nieuwe koers laten uitvaren, of dat we een evenwicht zoeken waar de individuele en collectieve versnelling samenkomen?

Tijdens deze dag gaan we over de grenzen van functies heen met elkaar in gesprek rond identiteit, community (identiteit in een community), stabiliteit en evolutie – als leider en als organisatie.

We dagen u uit om vanuit uw functie andere functies uit te dagen. De CEO en COO willen snelheid maken, maar kijken ze voldoende achterom of de organisatie mee kan? De CHRO wil iedereen tot volle ontplooiing brengen, maar durft hij/zij voldoende identificeren wie niet mee kan en er afscheid van nemen?

De CFO ziet ongekende mogelijkheden tot een efficiëntere organisatie, maar stelt hij/zij zich voldoende de vraag of het DNA van de organisatie voldoende duidelijk is en gerespecteerd wordt? De CMO wil het beeld van het bedrijf maximaal uitdragen, maar is hij voldoende kritisch naar zijn collega's in de board toe om te checken of het externe beeld ook intern wordt beleefd en gerealiseerd?

Executive Day België 2019

PARTNERS 2019