Executive Day

21st Century Leadership needed!Tijdens Executive Day BE gaan Belgische en Nederlandse CEOs, CFOs, CHROs en andere executives met elkaar in gesprek over het type leiderschap dat nodig is in deze disruptieve tijden en hoe dat leiderschap verandert. Onze organisaties moeten sneller leren, sneller handelen en sneller innoveren. Dit gaat mooi samen met de verwachtingen, behoeften en vaardigheden van nieuwe generaties medewerkers. Maar kunnen corporate leaders wel mee? Of zijn ze dinosaurussen geworden?

Is de manier waarop we onze organisaties aansturen in lijn met deze nieuwe werkelijkheid? En hoe kan en moet het anders? Executives gaan in gesprek, over hoe hun eigen rol binnen het geheel verandert en zou moeten veranderen. Moet finance loskomen van de KPI's en de budgetten en meer real time kansen gaan spotten? Moet HR de functieprofielen en de managementlagen loslaten en volop de holacratie omarmen? Moet de CEO meer een verzoener en minder een beslisser willen zijn? Tijdens Executive Day 2018 dagen we u uit om elkaar anders te laten denken en handelen.

 
 

SPREKERS 2018

Michiel Vos
Michiel Vos
Amerika kenner

Michiel Vos

Frederik Anseel
Frederik Anseel
Professor industriële en organisatiepsychologie Universiteit Gent en hoofd onderzoeksgroep VIGOR - Docent Britse King's College

Frederik Anseel

Shane Mcleod
Shane McLeod
Belgische hockey bondscoach

Shane McLeod

paul van den bosch
Paul van den Bosch
Sportcoach van o.a. Sven Nys, Tim Wellens en Thomas De Gendt

Paul van den Bosch

PARTNERS 2018

Locatie

  • Kasteel van Brasschaat
    Gemeentepark 5, 2930 Brasschaat
    België
  • +32 3 653 06 06