THEMA: Reversed Mentoring


In 2018 gingen we in op de grote ontwikkelingen die de context waarin uw organisatie opereert determineren en bespraken we hoe onze organisaties moeten veranderen om succesvol te blijven.

We zijn ingegaan op de vragen 'Wat moeten we vandaag doen om mee te blijven?' 'Waar zitten de bottlenecks om succesvol te transformeren?' 'Welke deeloplossingen kunnen hiervoor ingezet worden?'

In 2019 willen we deze dialoog met het Belgische en Nederlandse C-level voortzetten. Niet enkel met het C-level van vandaag, maar samen met het C-level van morgen. Het thema van CFO Day 2019 wordt dan ook 'Reversed Mentoring'.

We nodigen u uit om een young potential van 30 jaar of jonger mee te nemen naar CFO Day 2019.

Samen bespreken wij op deze dag in hoeverre u zich laat leiden door vertrouwen in uw organisatie versus het in control zijn. Laten wij ons gijzelen door kwartaalcijfers en winst of durven we voor een focus te kiezen? Maken de huidige finance organisaties digitaal stappen of zitten deze nog steeds in het stenen tijdperk, omdat de CFO van vandaag onvoldoende de mogelijkheden begrijpt en de grijze mannen in zijn team digitaal ongeletterd zijn?

 

SPREKERS van 2019

 
Frederik Anseel
Frederik Anseel
Professor industriële en organisatiepsychologie Universiteit Gent / hoofd onderzoeksgroep VIGOR

Frederik Anseel

Talitha Muusse
Talitha Muusse
Millennial expert

Talitha Muusse

Bas Wamerdam
Bas Wamerdam
Consulting Kids

Bas Wamerdam

 

Partners van 2018

Locatie

  • Nader te bepalen