MELD U VANDAAG NOG AAN

Executive Day 2017 op donderdag 21 september 2017 in het Kasteel van Brasschaat is kosteloos toegankelijk als u een persoonlijke uitnodiging met registratiecode heeft ontvangen.

Registreren
Met persoonlijke code
Heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een code?

Meld u dan hier aan voor Executive Day 2017. Het aantal toegangskaarten is gelimiteerd.
Registreren
Zonder code
Aan uw registratie zonder code zijn kosten verbonden.

Indien u aan het bezoekersprofiel voldoet maar geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen, komt u mogelijk in aanmerking voor kosteloze deelname. Neem hiervoor contact op met Melanie Donkers.

Sales managers, account managers en consultants gericht op de markt voor CFO’s, CEO's, CHRO's en M&A-directeuren voldoen niet aan het bezoekersprofiel.
Deelname aan Executive Day 2017 is voorbehouden aan CFO's en Financieel Directeuren / bestuurders die werkzaam zijn voor organisaties met een minimale omzet van 100 miljoen euro. Sales managers, account managers en consultants die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CFO’s, CEO's, CHRO's en M&A-directeuren voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Zij hebben uitsluitend toegang tot Executive Day indien er een toegangskaart wordt gekocht tegen een niet-doelgroep tarief van € 3390,- excl. BTW.